Vær tilfreds med din krop

Vær tilfreds med din krop

Befinder du dig på dating markedet? Vil du gerne score og/eller finde dig en kæreste? Så er det vigtigt, at du er tilfreds med dig selv og din krop. Mange har et helt forvrænget kropsideel, der får dem til at føle mindreværd og andre negative følelser.

Thoughts become things

Render du rundt og er ked af den måde du ser ud på, så forplanter det sig. Mennesker har en tendens til at blive tiltrukket af mennesker der er positive og har overskud, for det give dem overskud. Derfor bør du arbejde i det mentale værksted for, at ændre den måde du tænker på. I hvert fald hvis du er interesseret i at tiltrække en potentiel partner. Vi mennesker er super dygtige til at fornemme og aflæse signaler. Derfor vil en potentiel partner hurtigt lure hvordan du har det, og hvordan du eventuelt tænker. Det kan selvfølgelig godt lade sig gøre at få en kæreste selvom, at du slås med negative følelser, men for din egen skyld bør du bearbejde disse følelser. På måde kan du være mere for dig selv, dine venner, familie og en kommende partner.

Er din krop ikke som du ønsker, så er det ikke fordi den behøves at være som den er på nuværende tidspunkt resten af livet. Du kan vælge at ligge din livsstil om, begynde at træne og spise sundere.

Træning, kost og proteinpulver

Selvom du bør være tilfreds med din krop, betyder det ikke, at du ikke bør arbejde på at holde dig sund og stærk. Du bør bestemt stræbe i at lave et sundt liv i balance. Det vil give dig mere energi i din hverdag.

Det handler først og fremmest om, at du finder en motionsform, der passer godt til dine ønsker og behov. Kan kan eksempelvis være:

  • Løb
  • Cykling
  • Fitness
  • Svømning
  • Gåture
  • Yoga

Som du kan se er mulighederne mange.

En vigtig del af det at lave et sundt liv er kosten. Spis sundt og varieret. Sørg for at få de makro- og mikronæringsstoffer som du har behov for. Det vil sige, at du skal sørge for at få tilpasse mængder med protein, kulhydrat og fedt. Derudover skal du sørge for at få vitaminer og mineraler.

Du kan med fordel supplere din kost med nogle tilskud, men husk at det er den almindelige kost, der kommer i første række. Intet kan erstatte rigtigt mad. Overvejer du f.eks. om proteinpulver er noget for dig, så kan du læse mere om proteinpulver hos proteinpulver-univers.dk.

Udover at kosten og træningen er vigtig, så skal du også huske at få tilstrækkeligt med søvn. Søvn er afgørende for dit energiniveau, og for at din krop kan genopbygge sig selv efter hård træning. Som tommelfingerregel bør du som voksen tilstræbe at få 7-8 timers søvn hver nat.