Scor mere med en god profiltekst

Scor mere med en god profiltekst

Hvad er en god profiltekst?

Det er ikke fordi at du behøves at være tekstforfatter, for at skrive en god profiltekst til din dating profil. Det hjælper dog, hvis du kan formå at formulere dig elegant. Men hvordan gør du det? Hvordan får du lavet den profiltekst som fanger interessen hos det modsatte køn?

Der er mange dating profiler, derfor kan det være vanskeligt at lave en god tekst til dating profilen, som skiller sig ud fra mængden.

Her får du nogle forslag, som du bør overveje, når du skrive teksten til din profil:

  1. Ingen stavefejl
  2. Vær ærlig
  3. Humoristisk
  4. Lær af de professionelle

Ingen stavefejl

Din tekst skal selvfølgelig ikke have nogen stavefejl. Hvis du vil give et godt indtryk og virke seriøs, må du gerne gøre dig lige umage. Læs derfor din tekst igennem flere gange. Har du staveudfordringer, så få en god ven til at læse korrektur på din tekst.

Vær ærlig

Det er altid et godt udgangspunkt at være ærlig. De fleste mennesker sætter stor pris på ærlighed, og derfor er det en eftertragtet kvalitet. Det kræver mod at være ærlig, og det beundrer folk. Dermed ikke sagt at du skal starte med at præsentere dine største svagheder, men du behøves i hvert fald ikke at lyve dig bedre. Indleder du et forhold til en person, hvor du har løjet, så ved du ikke om personen er sammen med dig, fordi du er dig. Derudover vil løgnen krakelere på et tidspunkt.

Humoristisk

Humor et tegn på intelligens. Kan du formå at skrive en tekst, som har et let humoristisk aftryk, så kan du fange læserens opmærksomhed, og skille dig en smule ud fra mængden. Sørg for ikke at være plat, det har den modsatte effekt.

Lær af de professionelle

Lær af de professionelle tekstforfattere.Tag eventuelt et kig på forskellige tekstbureauers hjemmesider. Mange af bureauerne giver gode råd til, hvordan man skriver gode tekster, som fanger læseren.